mandag den 22. august 2011

Hvorfor "Skrivemaskinen"?

Når man, som jeg, i mange år har skrevet dagbog/blogget eller bare delt mit liv med alle andre i cyperspace, så er man ret synlig og genkendelig for de man ér- eller har været indvolveret i gennem tiden. Man udvikles, vilkår ændres, på godt og mindre godt, nogle relationer styrkes, andres forbliver konstante og nogle falder fra. Og så kan det være tiltrængt- og befriende at anonymisere sig selv ind imellem, stoppe verden og hoppe af for en stund.

Eller, det ér det for mig. Og så kan man jo sige at jeg bare ku trække mig helt tilbage, lukke røven om man vil, men, det er jo kernen ved det hele, det kan jeg ik. Jeg tror jo på at vi ikke kan ikke-kommunikere, vi kommunikerer uanset hvilket valg vi tar om synligheden deraf, og jeg, har som oftest en holdning til det meste, og en pokkers svaghed for at udtrykke den, med risiko for andres deltagelse. Antropologen Gregory Bateson udtalte engang: "når jeg siger hvad jeg tænker, kan jeg tænke over hvad jeg har sagt"
For mig fungerer det budskab, jeg bliver klogere på mig selv og andre, når kommunikationen er tydelig.

Når jeg har valgt at kalde bloggen for "Skrivemaskinen", så var det bare det ord der faldt mig først ind, og som gav god mening for måden hvorpå jeg begår mig i livet- fuld af ord:)

Nogle vil følge med mig her, andre vil ikke, nye vil måske komme til. Uanset, så vil alle være velkomne, til at læse med og kommentere mine udsagn/holdninger etc.

5 kommentarer:

 1. Tillykke med den nye herfra
  Kys,

  SvarSlet
 2. Ih altså kan helt følge dig i det med at starte en ny anonym side op. Det må være befriende...

  SvarSlet
 3. Tak de damer, det ér lidt specielt at befinde mig her, men det ér også befriende. Samtidig er det også trygt at I er med, for det er jo ikke jer jeg flygter fra- nærmest tværtimod, i gør min verden meget rigere at befinde sig i <3

  SvarSlet
 4. Hvor er jeg glad for at du skriver her - jeg elsker jo dine skriverrier og din jongleren med ord. Dejligt at du har inviteret mig indenfor skønne kvinde. :)

  SvarSlet
 5. Dejligt at du vil Cat., ord er jo for nogle af os den største kommunikationskilde, og vi kan bare ikke lade være at ytre os, om hvad som helst :o)

  SvarSlet